Bioderma Sensibio H2O


Merhaba!

"Yazılacak" klasöründe dolanırken, severek kullandığım bu ürünü blog'a şimdiye kadar yazmadığımı fark ettim.

O zaman hemen bu eksikliği giderelim. 


Herkesin severek kullandığı Bioderma Sensibio H2O ile karşınızdayım. Kısaca hemen özelliklerinden bahsedip, düşüncelerimi de ekleyerek yazıyı bitireceğim.

**

"Hassas ciltler için durulama gerektirmeyen temizleyici, makyaj çıkarıcı ve yatıştırmaya yardımcı misel solüsyon. Içeriğindeki miseller ciltteki makyajı, birikintiyi ve kirleri nazikçe giderir. Aktif yatıştırıcı salatalık ekstresi ciltte tahriş oluşmasının önlenmesine destek olur.

Bioderma;nın geliştirdiği misel sölüsyonlar en son teknolojinin ürünüdür. Özellikle hassas ve normalden kuruya dönük ciltler için formüle edilmiş olan Sensibio H2O cildi hafifçe temizler. Suya dayanıklı makyajı tamamen çıkarır. Içeriğindeki miseller cildi temizlerken, deterjansız yapısı ve PH değerleri ile cildin dengesini de korur.  Içerdiği yatıştırıcı aktif maddeler ile cilt temizliği sırasında oluşan tahriş duygusunu engeller.

Sensibio H2O mükemmel yüz ve göz çevresi toleransını garanti eder.  Göz çevresi ve yüzde yüksek toleransa sahiptir. Pamuk yardımıyla sabah ve/veya akşam kullanılabilir.

Kullanım Şekli




Özellikleri

Parfüm süz formüle sahiptir. Alkol ve phenoxyethanol içermez.

İçeriği

Water (Aqua), Peg-6 Caprylic/Capric Glycerides, Propylene Glycol, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Mannitol, Xylitol, Rhamnose, Fructooligosaccharides, Disodium Edta, Cetrimonium Bromide."

**

Evet, Bioderma Sensibio H2O'nun kullanım şekli, özellikleri ve içeriği böyle, peki benim düşüncelerim neler;








Bu ürünün mudaili olarak gösterilen Garnier Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu'nu ise en kısa zamanda buraya yazacağım ve bir karşılaştırma yazısı şeklinde olacak.

**

Okuduğunuz için teşekkürler!

Sevgilerimle,


Facebook • Twitter • Bloglovin • Instagram

Snapchat'ten takip etmeyi unutmayın; "minecanan"

Etiketler: , , ,