* Neostrata: Resurface, Refine ve Targeted Serileri


Merhaba!

Bu yazıda, her ne kadar La Roche Posay ve Bioderma gibi çok fazla bilinmese de, etkileri bakımından kullananların büyük beğenisini toplamış bir marka olan; Neostrata'dan bahsedeceğim.


Kısaca "Neostrata"; Cilt doktorlarının en çok tercih ettiği markaların başında geliyor. Özellikle ciltteki ince kırışıklıkları ve cilt tonundaki renk dengesizlikleri gibi sorunları yok ettiğini vaat ediyor. Cildinizdeki pigmentasyonları yenileyerek daha parlak daha aydınlık bir cilde sahip olmanızı hedefliyor. Hayvanlar üzerinde test yapmaması ise mutluluk verici.

Resurface, Refine ve Targeted serilerinden birer ürün ile markaya göz atacağız.


Neostrata Lotion Plus


Eğer cildiniz aşırı kuruysa, daha nemli bir cilde sahip olmanız için formüle edilmiş bir ürün. Cildin görünümü iyileştirmeye ve sağlıklı görünmesine yardımcı oluyor. Aynı zamanda ciltteki ince kırışıklıkların azalmasına yardımcı oluyor. Özellikle dirseklerdeki ve eklem bölgelerindeki meydana gelen kurulukları iyileştiriyor.

Üstün nem verme özelliği ile vücut bakımında da kullanılabilir özellikte. Ciltteki renk farklılıklarını azaltmada da etkili. Her cilt tipinin rahatlıkla kullanabileceği ürünler de mevcut.


Neostrata Oily Skin Solution Akne Solüsyonu


Sivilcelerinizden kurtulmanıza yardımcı olacak ürünlerden biri. Hassas olmayan ciltler için tavsiye ediliyor. Ciltteki ince kırışıklıkların düzelmesine yardım ediyor ve tekrar sivilce oluşumunda bakterileri yok ederek sağlıklı bir cilt hedefliyor.

Bu solüsyon cildinizdeki fazla yağı dengeliyor ve böylece sivilce oluşumunu engelliyor. Tıkanmış gözenekleri temizleyerek cildinizi besliyor. Her ürünü gibi ciltteki renk farklılıklarını azaltıyor ve pürüzsüz bir görünüm elde etmenizi sağlıyor.


Neostrata Bionic Göz Kremi Göz Altı Morlukları ve Göz Etrafındaki Çizgiler İçin


Göz çevresindeki kırışıklıkları, çizgileri, morluklukları ve hatta göz altı torbalarını yok etmede yardımcı olan bir ürün. İçeriğindeki vitaminler sayesinde göz çevrenizi daha canlı ve sağlıklı görünmesine yardımcı oluyor. 

İçeriğinde Vitamin K, Yeşil Çay Ekstresi ve Salatalık Ekstresi bulunuyor. 

**

Ürünler hakkındaki daha ayrıntılı bilgilere başlıklarına tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Tabii ki de en önemli husus; ürünleri kullanmadan önce mutlaka doktorunuza başvurarak kullanmaya başlamanız.

Açıkçası araştırmalarım sonucu bu marka hakkında edindiğim bilgiler ve kullanıcı yorumları beni çok heyecanlandırdı. Ülkemizde fiyatının biraz pahalı olması üzmedi değil. Ama yurt dışında daha uygun fiyatlarda bulabilme şansı beni bu markaya bir tık daha yaklaştırdı. Mutlaka denemek istiyorum ^^

**

Okuduğunuz için teşekkürler!

Sevgilerimle,


Facebook  Twitter  Instagram

Snapchat ve InstaStories'ten takip etmeyi unutmayın; "minecanan"

"*" işareti ile başlayan yazılar, markalar ile yapılan iş birlikleri için hazırlanmış tanıtım yazılarıdır. %100 kendi samimi düşüncelerimi içermektedir.

Etiketler: , , , , , , , ,